Skip to main content

Onze Maandlenzen

Onze Maandlenzen

Bij Fazetar hebben we een uitgebreide selectie maandelijkse kleurlenzen, ontworpen voor comfort en een variatie aan kleuropties. In tegenstelling tot jaarlijkse lenzen hoef je maandlenzen minder lang te dragen voordat je ze vervangt, waardoor je gemakkelijker kunt experimenteren met nieuwe looks. 

Voordelen van maandlenzen 
Maandelijkse kleurlenzen bieden meer flexibiliteit dan jaarlijkse kleurlenzen, omdat ze vaker vervangen kunnen worden. Hierdoor kun je regelmatig nieuwe kleuren proberen en kan je op zoek naar de kleurlenzen die het beste bij jou passen 

Een ander voordeel is de regelmatige vernieuwing van de kleurlenzen, waardoor de lenzen fris en hygiënisch blijven. Dit zorgt ervoor dat het risico op irritatie of infectie van het oog sterk wordt verminderd. 

Verzorging van maandlenzen  
Het is essentieel om maandlenzen goed te onderhouden voor de ooggezondheid. Hier zijn enkele tips voor het verzorgen van je maandelijkse kleurlenzen: 

  • Reinig de lenzen met de aanbevolen lenzenvloeistof voordat je ze voor de eerste keer draagt, en doe dit elke keer nadat je ze hebt verwijderd. Dit verwijdert vuil, bacteriën en andere verontreinigingen die zich kunnen ophopen. 
  • Zorg ervoor dat je je handen grondig wast met water en zeep voordat je de lenzen aanraakt om besmetting te voorkomen. 
  • Bewaar de lenzen altijd in een schone, afgesloten lenshouder gevuld met schoon lenzenvloeistof wanneer je ze niet draagt. Vervang de lenzenvloeistof regelmatig en laat de lenshouder regelmatig aan de lucht drogen om bacteriegroei te voorkomen. 
  • Volg de draagtijdrichtlijnen van de fabrikant en vervang de lenzen op tijd om oogirritatie en infecties te voorkomen. 

Diversiteit in maandlenzen 
Onze maandelijkse kleurlenzen zijn verkrijgbaar in diverse tinten. De blauwe kleurlenzen in Medusa Blue heeft een intense, krachtige blauwe kleur die de aandacht trekt. De bruine kleurlenzen in Aspasia Brown zorgt voor een subtiele diepte en warmte in je oogkleur. De grijze kleurlenzen in Mary Gray heeft een verfijnde, grijze tint die elegantie uitstraalt. En voor een levendige uitstraling kun je kiezen voor de blauwe kleurlenzen Livia Blue of de groene kleurlenzen Sappho Green. 

Met onze maandelijkse kleurlenzen geniet je niet alleen van comfort en gemak, maar ook van de vrijheid om regelmatig je look te veranderen.